Vårkänslor

Den låga vintersolen visade sig några minuter i helgen. Tack för det! Ljuset är det jag saknar mest under vintern. Eftersom det inte kommit någon snö är det becksvart många timmar. 
Jag letar redan vårtecken i trädgården och ..... titta .....en frusen liten Vintergäck försöker visa sitt gula ansikte.  Det känns skönt att få bevis för att det verkligen går åt rätt håll nu. 

I keramikverkstan är det för kallt tyvärr. Leran har jag tagit in i hvuvudhuset, glasyrerna likadant. Tror att dom mår bättre i plusgrader. Jag får planera för vad jag ska göra med leran till våren. Skissa och fundera.

Däremot står det kuplådor med vaxkakor i ladan och blir det frysgrader är det bara bra. Då slipper vi vaxmott som förstör vaxet för oss och bina. 
I några kupor flögs faktiskt bina häromdagen. Inte så bra, dom ska sitta lugnt och spara på foder och energi så här års. 

Södra Längan bidar sin tid. Den och vi längtar efter nya hyresgäster. Det börjar komma bokningar och det är jätteroligt. Både gamla och nya gäster vill komma till vår vackra gård. Det finns lediga veckor och dagar än så välkomna att ta kontakt.